Meteorologiseminar med Frivind

Mads Christensen fra Frivind tok turen til Oslo for å holde et meteorologiseminar for seilere etter initiativ fra Trond. Kurset var veldig bra, lærerrikt og interessant! Nå er vi enda klokere i forhold til de krefter som skal kaste oss hit og dit i året som kommer.. Mats vil nok bli vår kjære venn ved alle større overfarter! (Han følger med hvor båten befinner seg, og sender presis værinformasjon på mail, samt en anbefalt kurs).

Vi har blitt en fin langturseiler-gjeng, og det var veldig hyggelig å treffe noen av de igjen på seminaret! 🙂 Trond og Mats på det ene bildet. På det andre bildet er mannskapet fra Viking Crusader til venstre, deretter meg, en som planlegger langtur til neste år, Anne fra Fanteliv, Bjarne fra Rikaros og min kjære Trond.

Se artikkel skrevet av Stefania Nilsen på Avventura:

Gode råd for en pålitelig værmelding (publisert i Seilmagasinets nettutgave mai 2010)

frivindfrivind3frivind21 Comment

  1. Spennende å lese om forbredelsene deres. Ser moro ut for barna og da, når det er flere barn der:)