Noen små uker igjen..

Nå er det innspurten før avreise.. Jeg har hatt siste dag på jobb på fredag, og Trond skal jobbe en uke til. Det ble de første stundene med avskjed, fine ord, og en følelse av glede og tristhet samtidig. Det var med skrekkblandet fryd jeg gikk fra jobb på fredag, og tenkte på at jeg nå ikke skal treffe mine kolleger, hjelpe familier, og bruke meg faglig på ett år.. Vemodig, og samtidig fint å nå kunne fokusere på det eventyret som ligger forran oss. Barna har holdt foredrag om turen på skolen, og er i en liknende avskjedsprosess de to siste skoledagene som gjenstår før sommerferien. Trond har seilt katamaranen til Norge de to siste dagene, og har fått kjenne på hvordan båten fungerer i stiv kuling/liten storm og 3-4m bølger.. Han kom heldigvis hjem med en god opplevelse av hvordan båten håndterer dette:) I neste uke skal resten av huset pakkes ned og kjøres på lager, i tillegg til alle andre forberedelser som gjenstår. Tenk, nå har vi snart ikke annet enn et bevegelig hjem på fjorden!! Helt villt! Noen ganger tenker jeg at vi er litt gæærne, og får samtidig en deilig fydfull følelse da jeg vet vi er godt forberedt, og synes det er flott å våge å bryte ut av en trygg tilværlese med vante rutiner, for å oppleve noe helt annet sammen som en familie!1 Comment

  1. Det blir nok en kjempe opplevelse for dere:) Blir rart å ikke ha dere her hjemme og…. Da blir det bra og lese om dere her når jeg savner dere:) Tenk alle de opplevelsene dere kommer til å få oppleve og sent vil glemme!! Året kommer sikkert til å gå fort … Plutselig er dere på jobb igjen:) Tror det må ha vert sprøtt å være på jobben for siste gang på ett år!!