Siste tiden før avreise

Puh.. det er en travel tid! Vi har flyttet ut av huset, og bor midlertidig hos min søster før vi veldig snart flytter inn i båten. Veldig koselig å få litt ekstra tid med Karina, Arnfinn og Louise, selv om mye av dagene fortsatt går til forberedelser. Båten ligger på Vollen for installering og fiksing av diverse. I helgen vil den ligge på Aker Brygge utenfor Lofoten fiskerestaurant, slik at vi får invitert familie og venner ombord til avskjedsfest..! De siste dagene har vært en følelsesmessig berg og dal bane.. Det er trist å forlate familie og venner, og rart å avslutte en epoke i huset vårt i Hasselkroken. Samtidig så er det spennende og fantastisk vidundelig å ha dette eventyret foran oss, og så mye tid til hverandre!! Det er lett å føle seg levende når man står midt i slike omveltninger..:)

Vi er forresten også  i ukebladet Hjemmet denne uken. Vi takket ja til reportasjen i tilfelle det å fortelle vår historie kunne inspirere andre til å velge utradisjonelt og prioritere det å være mer sammen med de man er glad i, leve her-og-nå, og virkeliggjøre drømmer.



3 Comments

 1. Det har vert såååååå kos og ha dere hos oss:)) Vi kommer til å savne dere masse!!!! Utrolig fin båt og moro å vøre med på en liten tur:)

 2. Hei alle 5 ! leste reportasjen i Hjemmet, og blei heilt fasinert. 🙂 går ikkje rundt med sånne drømmer eg, men kommer nok til å følge dere. Kjempespennende! Dere må kose dere masse heime den siste dagen og ha eit fint “vi sees” sammen med familie og venner:-)

  Monica…

 3. Hei Trond.
  Tiden flyr og nå er dere klare. Fikk ikke snakket med deg før du dro fra jobben, men ønsker dere et fint år. Kommer til å følge dere.
  Mvh
  Vidar