Første seilas

Turen er i gang!!!! Vi hadde et fantastisk første seilas! Vi krysset og slo oss nedover kysten fra Vollen gjennom Drøbaksundet og videre mot Langesund.  Været var herlig, og vi fikk god seilvind. Barna storkoste seg, og  var engasjerte og ivrige etter å lære mer om seiling, og utforske båten under seil.  De alle var sjøsterke lenge, og gutta spilte etterhvert Nintendo Wii i salongen til duvende bølger, mens Karoline sovnet i cockpit. Mot kvelden ble det opp mot 14 m/s vind og bølger deretter. Barna var uredde og trente seg på å klippe seg fast til enhver tid, og ville sitte i baugen der bølgene merkes mest. De fikk  sitte der en stund til stor fryd, før ho mor viftet de tilbake i cockpit..:) Solnedgangen var vidundelig og magisk. Nattseilaset var vakkert med alle lysene fra hus  på land og båtens bevegelse over dønningene. Vi alle sov på hver vår sofa i cockpiten under åpen himmel denne natten (Trond og jeg på tur), og  fikk tatt inn alle de nye inntrykkene. Vakkert og spesielt å se soloppgangen i horisonten før vi kom inn bukta til Langesund. Første seilas stod til forventningene og mer til.. For et eventyr dette kommer til å bli!!

sindre_styreposk_a_solnedgangt_s_styreposk_solnedganga_k_solnedganga_m_k_solnedganga_m_k_taket2a_m_k_taket3solnedgangskipperenandreast_s4 Comments

 1. Hei Occasione!
  Det er en fryd å lese og se tekst og bilder her!
  Veldig veldig gøy at dere er i gang og nyter seilasen!
  Jeg ser frem til å se Occasione og treffe dere igjen!
  Riktig god tur og trygg Nordsjø-kryss 🙂

  Seilerklem fra alle på Avventura

 2. Herlig!!!
  Fantastiske bilder!
  Jeg synes no det er litt skummelt med svære bølger, men det ser ut som om dere takler det mer enn bra!! 😉
  Vi skal også ut med båt idag, en liten tur til Legoland med de små!
  Be Safe! *smiler*
  Så snakkes vi snart! 😉
  GodKlem til dere alle!!
  AJ & co

 3. Takk for det! God tur til legoland! 🙂 Klem!

 4. Takk for det, Stefania. Vi nyter å endelig komme i gang! Vi gleder oss veldig til å treffe dere igjen lenger sør. Andreas hilser spesielt til Martin 🙂 God tur videre til dere alle! Klem fra oss på Occasione