Besøk og konsert i Langesund

Min nydelige søster og hennes kjære hadde uten at vi visste det kjørt etter oss, og ringte og sa de var like ved båten. Helt herlig å kunne tilbringe dagen med de og skjønne lille Louise 🙂 Langesund var full av festglade mennesker som ladet opp til den årlige store begivenheten: Konsert med Postgirobygget! Vi hadde utsikt til øvre del av scenen fra båten, og ble tilskuere til gratis konsert. Det er mange som kommer for å se på båten, og Karoline sier hun innimellom føler seg som dyr i Zoo.. he-he 🙂 Bare hyggelig at folk er interessert, vi forteller gjerne om båten. Hyggelig første kveld i kai!

nettetarnfinn_karinalouise2occasionerib_arnfinn2rib_arnfinn3langesund_havnlangesund_havn2langesund1 Comment

  1. Det var veldig hyggelig å treffe dere i Langesund – litt vel trist å reise igjen… Morsomt at dere er i gang med å skrive om turen. Vi skal holde oss oppdatert:-)