Arendal

Deretter gikk turen til Arendal, der Trond ikke kunne dy seg og tok en “Jarle-sving” innerst der det er trangest og mest folk i Arendal sentrum. Skipperfrua kjente stressfaktoren stige i det jeg så for meg krasj i diverse båter med mange tilskuere…! Men skipperfrua undervurderer skipperen, som selvfølgelig hadde full kontroll og snudde båten på flisa.. (Jarle er forhandler av Fountaine Pajots katamaraner i Norge. Vi ga deg litt gratis reklame, Jarle!). Barna har funnet seg godt til rette i båten og herjer og flirer, hjelper til, ser filmer, spiller PC-spill og Wi, og Karoline har skrevet MASSE på den nye romanen sin..:) Overaskende nok så er det vampyrer og båter i den.. He-he. De synes bølger er spennende, og er helt uredde. Ingen ble kvalme i dag, og Andreas kunne være i salongen med Sindre og Karoline.

occasione_arendalt_k_arendalt_arendalkirka_arendal


Comments are closed.