Stavanger

Stavanger! Vi ble vekket av havnesjefen og flyttet til en fortøyningsplass omringet av et stort skip og to cruiseskip.. Ja ja, vi synes båten er stor og fin, men ikke SÅ stor..! Ha-ha! Vi forsvant nesten, og så ut som en liten ert, eller litt rusk i øyet, mellom de store fartøyene! 🙂 Vi nøt flott vær i Stavanger, og fikk gjort klar båten til Nordsjøkryssing i morgen. Det ble litt dramatisk da jeg og barna skulle handle inn til langturen, og en dame med to små barn falt om foran oss. Hun vred seg i smerte, og mistet bevisstheten. Jeg måtte gi henne førstehjelp med medisinsk personell på øret fram til ambulansen kom. Barna gjorde en god jobb i å passe på de to små barna. Det så ut til å gå bedre med henne, da ambulansepersonellet tok over. Vi hadde en rolig kveld på båten, og er spente på å krysse Nordsjøen over til Skottland i morgen!

stavangerstore-skip1store-skip2strabatbrennmanetert_k_stavangerdekksgutterm_k_stavanger2 Comments

  1. Det er utrolig spennende å følge med på det som skjer på båten. Jeg bare leser og leser, og er innom nettsiden de dagene jeg kan!
    Bare det var jeg som fikk muligheten til det eventyre dere er på. Jeg ser på overskriften og bildene og blir veldig missunderlig.

    Håper dere alle koser dere på båten. 😀 Gleder meg til å lese mer.

    Maria 😀

  2. Hyggelig å hilse på dere i Stavanger, God stemning ombord. Håper dere får fin tur videre!
    Jeg følger dere på nettet og går alt etter planen, møtes vi senere på året.