Spøkelsestur i Kinsale

På kvelden gikk vi på spøkelsestur i den gamle delen av Kinsale. Vi ble tatt med tilbake i tid av en utkledd veldig morsom guide, og gikk innom kirken, slottet, og bak byen langs den gamle bymuren. Vi fikk høre om de mørkere delene av byens historie, bla levende begravde og Lady White som ble et gjenferd etter en tragisk kjærlighetshistorie. Gjennom standup-humor og gateteater ble alt mer levende for oss. Det var lagt inn enkelte skremmende elementer, som at en person med maske plutselig kom springene mot oss på kirkegården i det han snakket om plagsomme gravrøvere gjennom tidene, eller en person som spratt ut av søppelbøttene ved en annen anledning. Det hele var utført med stor komikk, og vi lo mye! En mann i gruppen ble plukket ut til å være “Sheila”, som skulle lokke portåpneren på kirkegården til å slippe oss inn (derav rød parykk på bildet). Helt herlig historisk tur i nattemørket! 🙂

gohst2gohst3gohst4


Comments are closed.