Avslappende dag på tur

En helt vanlig, rolig dag på tur.. Dagen begynte med at barna lagde deilige pannekaker til frokost. Deretter hadde vi noen timers skole, og barna jobbet godt. Etter skoletimene var det “gym”, og barna jogget seg en runde i Kinsale. Jeg og Trond gjorde noen forberedelser til vi skal krysse over Biscaya til Spania. Jeg heiste Trond utallige ganger i masta.. Så mange ganger at jeg begynte å lure på om dette var blitt “voksenmoro” for Trond..:) Han fikk til slutt internettantenna til å virke godt!

Barna trives godt på båten, og maser aldri om å finne på noe når vi har en rolig dag i båten. De er på internett, “chatter” med venner, spiller spill og tøyser og herjer på lugaren. Vi tilbragte noe tid på dekk sammen, og som vanlig så dukket “Disel” opp. Disel er en nysgjerrig nærgående sel (barna har gitt han navn), som har vært utenfor båten vår hver dag. I dag oppdaget vi at det ikke bare var Disel, men “Bensin” og sannsynligvis “Gass” også.. De ligger i bukta og venter på en og annen fisk fra småbåter.

På ettermiddagen gikk vi en tur i Kinsale og kjøpte oss en is. Jeg og Andreas klarte ikke å huske hva “strø” til softisen het på engelsk, så Trond var behjelpelig og tipset oss: “Det heter Straw”. Andreas bestilte dermed is med “straw”.. Damen bak disken så litt forvirret ut, men vi kom i mål etter mye peking på sjokoladestrøet.. Vi skjønte tegninga da vi hørte Tronds småfliring, som for øvrig varte langt nedover gaten, på vår bekostning.. “Straw” er som sikkert mange vet.. Sugerør..

Vi spiste en sen bedre middag på båten, før vi alle så en film. Ikke alle dager er fulle av fart og opplevelser. Vi har behov for noen avslappende dager, og bare nyte at vi har tiden til rådighet.. Og det er jo ikke så vanskelig i disse omgivelsene, sammen med de man er glad i. 🙂

kinsale_havnakinsale_buktaskipper-mastahavna_ka_k_pcdiselhangmankinsale_0kinsale_havna2havna3



3 Comments

  1. Hei alle sammen. Ved en tilfeldighet ramlet jeg innom nettstedet deres og fikk meg en overraskelse da Trond dukket opp på noen bilder. Han er en tidligere kollega av meg fra WesternGeco og i tillegg så er vi jo begge tromsøgutter.
    Veldig spennende år dere har foran dere og jeg misunner dere noe voldsomt……..blir fint å følge dere gjennom de flotte nettsidene deres. (Da kan vi også holde liv i drømmen om ett friår(eller to) på sjøen.) God seilas. Mvh Bjørn Kristian

  2. Arnfinn ler så han griner av dere:)) moro at dere koser dere!!

  3. Hallais BK,

    Veldig hyggelig a hore fra deg igjen.

    Det ma jeg si, overaskende at du fant veien hit til vare sider!
    Starten har vart til dels hektisk skal jeg inromme, men na begynner ting a falle litt pa plass (bat og teknologi begynner a virke slik den skal).

    Kom inn til herlige La Croruna i gar formiddag, endelig litt varme.

    Dette kan bare anbefales pa det sterkeste –
    Mvh
    Trond