Krysser Biscayabukta

Vi seiler fra Kinsale i Irland på formiddagen i dag, og krysser over til Spania. Overfarten vil ta oss ca fire dager (pluss-minus, ettersom værforhold). Vi seiler på en god værmelding for alle dagene. 🙂 🙂4 Comments

  1. God tur over:)) Vi sitter å titter på kartet hvor dere er hele tiden:))

  2. Vi er med dere på turen!! Spennende med denne overfarten :)) Særlig å kunne følge med på kartet som Karina skriver.Vi ler og grøsser og koser oss glugg i hjel med reisebrev,blogg og fantastiske bilder. Fortsatt god tur.

    Gode klemmer fra Anne og Oddgeir

  3. Nå er dere snart over:)) Digger å følle dere på kartet assa!!

  4. Drømte om dere i natt. Du og Karoline besøkte meg…Håper dere er velberget over. Og at det er godt og varmt sommer vær. Vi koser oss med Louise og foreldre i dag. Louise har sovet over. Digg