Biscayakryssing, dag 3

Sooool!!! Jeg satt på dekk mens de andre sov, og nøt en vakker soloppgang. Det er lett å bli filosofisk og livsreflekterende med så mye tid, og når man er omgitt av vakker natur. Det ble en fin morgenstund.

Skipperfrua har tatt løftet hun har gitt til seg selv dette året alvorlig, og har disket opp med mye god mat på overfarten. Været har tillatt meg å kokkelere ut i fra oppskrifter, og jeg begynner sakte men sikkert å bli et bedre husmorsemne i en alder av 33 år.. 🙂 Gode måltider sammen i cockpit er en del av gleden ved overfarter.

Dagen ble preget av rolige duvende bølger, og 4-7 knop vind. Vi solte oss på dekk over Biscaya, og var glade for at Atlanterhavet valgte å vise oss sin milde side. Trond trimmet seil, leste seg enda mer opp på seilkunsten, og trimmet videre.. Til slutt fikk han 9,5 knop med gennakeren, selv om sann vind ikke oversteg 7 knop. I følge Tarjan, en katamaranekspert, skal seilenes stilling bidra til å produsere egen vind, som gjør det mulig å seile fortere enn sann vind. Det ble full ”moonwalk” og rockedans over salonggulvet til musikken fra stereoanlegget..  For ikke å snakke om at Michael Jacksons sang ble sunget på spansk, til tross for at ingen av oss kan et ord spansk! (Bortsett fra Trond, som kan bestille øl på spansk. Det ble bestilt noen øl i den spanske versjonen av Michaels låt, kan man si..). Med andre ord, vi har storkost oss over Biscaya!!! 🙂

himmel-bhimmel-ehimmel-fhimmel-ghimmel-ihimmel-hhimmel-jhimmel-kk_a_m-solputera_leserlasteskipt_styreposm_tgennaker1 Comment

  1. HAHAHAHAHA, skulle likt å høre den versjonen av sangen:) Imponert over dine kokke kusnter Mariann!!! Har enda 6 år på med til å komme dit, he he