Turen videre inn i Ria de Pontevedra

Occasione og Fryd tok farvel med Islas Cies og de andre norske langturseilerene, og dro videre inn mot Ria de Pontevedra i Spania. Det ble en herlig tur med soling på dekk, vakker natur langs land, musikken ut i fra stereoanlegget, og mange gode minner fra Islas Cies å ruge på.. Helt ubeskrivelig hvordan enkelte stunder når uante høyder av lykkefølelse! 🙂

Det viste seg at de havnene vi siktet oss inn på var fulle pga en regatta (Sanxenxo med mer), og vi endte opp i en lokal, sjarmerende liten havn (Aguete). Her snakker de bare spansk, og havnevakten ble helt overrasket over å få besøk av to norske båter.

Vi ble invitert på middag i Fryds cockpit, og nøt deilig mat, mens kulingen raste utenfor cockpitteltet. Fin stemning når flagget klaprer mot cockpitduken, og det til skinnet fra oljelampa fortelles røverhistorier, flires, og skravles om høyt og lavt. 🙂

skipper-dekktil-aguetetil-aguete2til-aguete3til-aguete4til-aguete5til-aguete7til-aguete8fryd-middagfryd-middag2fryd-middag3aguete-club1 Comment

  1. Ha ha ha, det er uvandt å se Trond uten de flotte krøllene hans:) Du kler det faktisk! Moro at det er flere norske der da:)) Saaaaaaaaaavner deeeeeeeeeeeere<3