Blåser bort i havn!

Det blåser kraftig i havna i Aguete, opp mot 18  m/s i båten her vi ligger. Det skulle bli storm i de nærliggende havområdene, så vi og Fryd valgte å ligge i havn til lavtrykket passerer.

Det er interessant å gå på den gamle, tynne flytebrygga fra båten og inn til land her i Aguete. Det føles som om man har drukket to flasker vin der man helt vindskjeiv prøver å stotre seg fram på en vaggende brygge. I enden av brygga er det en gammel bro som svinger og beveger seg i takt med den vaggende brygga… Heldigvis har den gelender! Skipperen har våknet mange ganger i natt, stormet fram til vinduet, og er overbevist om at båten har drevet av gårde med en løs brygge på slep..

Om bord på Occasione liker vi slike dager, der vi slapper av om bord og holder på med akkurat det vi vil! Skipperfrua oppdaterer bloggen, skipperen leser nyheter på nettet, barna ser film, spiller x-boks, og tar seg en tur ut i vinden, og kommer tilbake med bustete hår! 🙂 Bendik kom paa besok, og det ble spilling og pizza for den yngre garde:)

aguete-broaguete-utsiktaguete-havnaguete-utsikt22 Comments

  1. Hei alle sammen!

    Moro å få høre at en journalist skal bli med på Occasione! Det blir sikkert gøy! Får håpe han/henne er sjøvant da! 🙂

    Vi skjønner at dere koser dere masse både av tekst og bilder!

    Klemmer Anne og Camilla

  2. Hei dere:)
    Endelig har vi nett igjen og kan lese om dere!!!! Godt dere er sjøvandte når det blåser slik:) Nå må jeg komme med nedover på siden deres og oppdatere med videre:)