Idylliske Combarro!

Vi og båten Fryd tok turen inn til en liten restaurert fiskelandsby innerst i Ria de Pontevedra i Spania. Fryd kom i land litt før oss, og vi ble tatt i mot med nystekt brød med BRUNOST….! JA, det var helt fantastisk!!! Et lite stykke Norge i munnen, og smaksløkene danset vilt i ekstase! 🙂

I pilotguiden (Atlantic Spain and Portugal) stod det at Combarro er et sted man absolutt bør få med seg, og det stemte virkelig! Vi  gikk en tur gjennom byen, og den er preget av trange gater og hus i gammel byggestil. Alt er rent og pent, og man kan se at gamlebyen har blitt restaurert og tatt vare på. Dette ser ut som turistenes paradis, med mange intime små spisesteder, bortsett fra at det er ingen turister her! (Med unntak av ca en time på dag to, hvor det kom en buss med nonner og pensjonister..!) Rundt omkring er det påler med religiøse steinskulpturer, og byen er full av små gammeldagse ”stabbur”, som vi lurer på om det tørkes skinke eller druer i. Taket på en cafe bestod av drueplanter, med nesten modne druer… Helt nydelig spansk fiskelandsby i gammel stil, og veldig hyggelig å være her sammen med Fryd. 🙂

combarro27combarro1combarro5combarro3combarro17combarro10combarro7combarro9combarro6combarro2combarro18combarro23combarro19combarro20combarro24combarro15combarro16combarro11combarro12combarro21combarro29combarro13combarro28combarro14


Comments are closed.