Andre dag i Combarro

Det er ikke bare gamlebyen som er lekker her i Combarro.. Marinaen er bare tre år gammel, og holder høy standard med et moderne marinabygg med bar.

Etter baccalaoaften på Occasione tirsdag, gikk vi ut og spiste i gamlebyen onsdag kveld, sammen med Fryd.  Det var et stort prosjekt å tyde menyen, men det ble en smak av både blekksprut og annet spansk småsnacks fra tapasmenyen. Trond var i sitt vanlige lune hjørne, og da kelneren spurte hvordan maten hadde smakt så han nok en anledning til å lufte sitt spanske ordforråd på ti ord, og uttalte eksplosivt: ”Una fuega la BOMBA!!!” Jeg vet ikke hva det egentlig betyr.., men kelneren smilte skjevt og nikket, så det får vel være greit..:) Trond og Ulf har noe av den samme humoren, og det blir en del fliring i løpet av en kveld, men selv Ulf så en smule brydd ut når Trond (i tillegg til noen euro) tipset kelneren med restaurantens egne ketchupposer.. 😉

Karoline tok flotte bilder av de store fuglene som holdt til ved siden av restauranten.

havna_marinabygghavna_marinabygg2havna1havna_marinabygg3combarro30combarro_fugelcombarro22combarro_middag1 Comment

  1. hahaha, ler mye av det dere skriver assa!!!!