Nazare i Portugal, dag 2

Etter en skoleøkt gikk vi inn til Nazare langs stranden, gjennom byen, og tok taubanen opp til “Sito”, der vi så kirken ”Nossa Senhora da Nazare” fra 1700-tallet. Vi besøkte også det lille “kapellet”/minnesmerket (Ermida da Memoria), hvor det sies at Jomfru Maria reddet Dom Fuas Roupinho og hans hest fra å falle utfor klippen i jakten på et dådyr i 1182.

På ettermiddagen kom både Fryd, Frøja og Sun Lady til havna der vi ligger. 🙂 Vi var en tur over hos Fryd, og ble sittende å tenke på hvordan det vil bli å tilbringe 2-3 uker isolert med egen familie på en båt uten kontakt med omverdenen.. Og Wenche skjøt inn at hun allerede hadde utforsket ankerbrønnen som et alternativt rom for en stille stund alene.. Ha-ha! En liten kropp kan kanskje presses inn! 🙂

nazare-1nazare-2nazare-3nazare-4kirka-2kirka-1lysthusminikirkea_ka_k-boat1a_k-boat2a_k-boat31 Comment

  1. Hei igjen, det som slår oss er de dør til dør smilene deres som vi ser på bildene :)) Dere er så på riktige steder til riktige tider.Herlig å se og det gjør oss glade også!!

    Bamseklemmer fra oss ti i Viksjøen