Dagens høydare!

En fredelig dag med lite vind og rolig hav utenfor Portugals kyst.. helt til det kom ett vindpust, og skipperen spratt opp og heiste storseil og gennaker. Det varte ikke lenge før han kunne skimte Frøja der framme.. Det mannlige jaktgenet kicket inn for fullt..!! Skipperfrua kunne merke skipperens iver gjennom litt hyppigere rockevrikk til musikken, og et glis som økte i takt med minskende avstanden til Frøja.. Vindens sus i seilene ble kun tidvis overdøvet av skipperens gjentagende ”Ragatta! Regatta”-utrop til rytmene fra høytaleren! Ja, nå var livet herlig for en skipper med mark i rompa… Han kunne gjøre det han er disponert  for fra naturen  sin side… ETT fokus, innhente byttet, og bringe seieren hjem… 🙂  Vi flirte godt da Thomas på Frøja begynte å padle med en åre i det vi var i ferd med å passere de.. 🙂 Skipperen trippet storfornøyd rundt, og følte seg riktig som en Mann med stor M etter dagens begivenhet…! 🙂

occ-frojafroja-2frojafroja-skipperen1 Comment

  1. Hos oss var det en noe mindre munter skipper, som lurte på om vi ikke kunne invistere i 2 nye seil! Men, jeg foreslo at han kunne få en større åre 😉