På svai utenfor Carcais

Eli Kristin fikk være med på en liten seiltur rundt odden til Carcais i Portugal. Der ankret vi i to netter. Vi nøt strandliv og livet om bord, med flott utsikt rundt båten. Vannet var kaldt, da Atlanterhavet står rett inn på stranden, men vi alle fikk badet til lettere hyperventilering..! Andreas fikk prøvd den nye baderingen, og syntes det var dødskult å henge etter ribben! 🙂

occ-cascaisstrandastranda-3stranda-1_0cascais-5cascais-4cascais-6cascais-3occ-2solnedgangcascais-2cascais-1m_e-cockpitocc-e-dekkoccocc-e_m-dekkringen-t_a-3ringen-a_t-1ringen-a_t-2ringen-t_a-42 Comments

  1. Jeg har fått ny mailadr.som dere ser?? Oddgeir også:oddg-ov@online.no. Så morsomt å se de herlige bildene.Og en lykkelig Mariann som har besøk av go`venninna si!! Nyt livet videre…både store og litt mindre seilere.
    bamseklemmer fra oss to pensjonister i Viksjøen.

  2. Hmmmm! Hvor er vesten til RIB føreren……?