Dingyrace på Madeira

Marinaen ligger under en fjellkam av stivnet lava, og i gangavstand til tuppen av Madeira. Det var helt herlig å jogge ut mot tuppen, og sette seg ned og meditere på en av de utstikkende klippene.. 🙂

Ellers så ble første dag på Madeira brukt til handling, og utforsking av de to nærliggende stedene Canical og Machico. Vi tok ribben, og Frøja tok sin dingy, og så hadde vi et lite race til Canical, med mye humor og lite alvor! Etter et cafebesøk, dro barna sammen med Jørn tilbake i Frøjas dingy, og utforsket en grotte på veien. Vi tok Kjersti og Thomas om bord, og kjørte videre til Machico. På vei hjem hadde vi fire kropper og mat i vekt, og måtte kjøre på for å få ribben i plan. Stakkars Kjersti på tuppen, som var sikker på at hun ville falle av, og følte hun satt mer i lufta enn på ribben! På kvelden laget Frøja fantastisk italiensk mat til oss, og det ble som alltid veldig hyggelig!! 🙂

b_froeja-dingyb_froeja-dingy2b_froeja-dingy3b_carnical-2b_carnical-3b_froeja-dingy4b_froeja-4b_froeja-5b_froeja-6_0b_froeja-7


Comments are closed.