Fungal og lokal fest

Dag tre med bil på Madeira, så bar det inn til den største byen, Fungal, sammen med båten Fryd. Vi begynte med å ta taubanen opp til høyden bak Fungal. Det var flott utsikt underveis, men taubanen gikk forholdsvis høyt oppe, så Karoline måtte nok en gang utfordre sin engstelse for høyder… Hun har fått mye trening i det på Madeira!!

Vi så kirken, og flira på cafe, før jeg og Karoline satte oss i de tradisjonelle kurvene, og rutsjet utfor bakkene med lokale folk som ror.. Skipperen og unggutten fant ut at det kunne vel ikke være all verdens langt, så de sprang nedover ved siden av.. Skipperen hadde ikke tatt høyde for ekstratrimmen, og trampet som en elefant ”plask! plask!”, med ”gå-på-land-skoene” sine, i de bratte nedoverbakkene. (Altså flate ”finsko”..).  Han hadde nok også overvurdert kondisen, og hellingen på bakkene, så dagen etter var både skipperen og unggutten veldig støle… Det er som skipperen kommenterte, svett og pesende etter løpeturen: “Æ føle mæ som Ironman,..bare veldig rusten..” 🙂

På kvelden tok de voksne taxi til Machico, landsbyen ved siden av marinaen, hvor det var lokal fest. De feiret en religiøs begivenhet med prosesjon i går, og fest i dag. Vi fikk servert nyskåret oksekjøtt grillet på pinne og øl! 🙂 Moro å få med seg en lokal hendelse!

e_taubanee_taubane-3e_fryde_fungal-2e_fungal-4e_fungal-5e_fungal-3e_fungal-9be_fungal-10e_fungal-11e_fungal-12e_fungal-8e_fungal-15e_fungal-16e_fungal-14e_fungal-22e_fungal-24e_fungal-19e_fungal-25e_fungal-1e_fungal-27e_fungal-29e_fungal-30e_fungal-31e_fungal-33e_fungal-35e_fungal-36e_fungal-382 Comments

  1. Ha ha ha, Louise hyler (ikke gråter assa) når hun ser bilder av dere:)) Trener på å si navnene deres nå:)

  2. Åh, hun er sååååå skjønn!!! Vi gleder oss veldig til nye videosnutter! We miss U too!! Stor klem:)