Livet i Marina Rubicon

Nå har vi vært seks dager i marina Rubicon på Lanzarote, og endelig har hvilepulsen nådd et bunnnivå… Marinaen er lekker, med basseng, cafeer, restauranter, butikk og strand rett i nærheten. Alt er rent og pent, og meget delikat utformet med fiskedam, små palmer og lekkert bassengområde. Vi har tilbrakt fem dager ved bassengkanten (jeg og barna, mens skipperen går litt til og fra), og barna STORKOSER seg i vannet! Karoline fyker av gårde under vannet med monofinnen sin! Det er mange norske båter i havna (bla Frøja, Fryd, Avventura, Aries og Zita. Ella og Fantaliv dro etter noen dager), og barna leker mye med Bendik fra Fryd og Martin fra Avventura (i tillegg til noen svenske gutter).

En vanlig morgen om bord på Occasione starter i halv ni-tiden, hvor skipperfrua begynner dagen med en joggetur, mens barna og Trond spiser frokost og begynner undervisningen. Deretter tar jeg over undervisningen, mens Trond innimellom jogger seg en runde, eller gjør andre praktiske oppgaver. Det er en flott strandpromenade utover langs sjøen, som gjør det lett å få på seg joggeskoene. I går gikk jeg og Kjersti på Frøja oss en tur, før hun ga meg yoga undervisning på moloen. Helt herlig!! Tusen takk, Kjersti! 🙂

Etter skole og trim har vi karret oss bort til bassengkanten, og på kvelden har vi slappet av, eller gått ut og spist med de andre norske båtene. Den ene kvelden tok vi alle (på Stefanias initiativ) taxi ut til et lite sted i nærheten, hvor vi spiste på en restaurant med sjøutsikt og vakkert vulkansk landskap rundt.

Med andre ord.. Vi nyter livet i marina Rubicon!! 🙂

havna11havna16havna10havna17havna25havna23havna22havna19havna24havna26havna27havna28badebilde2badebilde6badebilde4badebilde5havna2havna3havna4havna71 Comment

  1. Hørtes fantastisk ut:) Sommer og sol… her var det -4 grader når vi sto opp i dag…. brrrrrrr….. Imponert over hvor spreke dere er med joggetur og greier:))