Sosiale dager på Lanzarote

Vi nyyyter dagene i flotte marina Rubicon, og det blir mange sosiale treff, da det ligger flere andre norske båter her. På tirsdag hadde vi besøk av Aries, Avventura og Fryd i vår cockpit. Det ble en livat ettermiddag.. og kveld og natt.. he-he! Jørn på Frøja fylte år dagen etter, og store deler av natten ble brukt til å dikte sang og rappe, punkrocksynge, samt jodle sangen, med tilhørende mooves på brygga.. fram til vi endte opp med melodien til “Bamsefar i lia..” Hadde vondt i lattermusklene langt ut på onsdagen! 🙂

Onsdag morgen stilte vi alle opp foran båten Frøja, og sang og overrekte gave (bøtte og spade-sett med sjampagne oppi..) til denne spreke mannen, som er med sin datter og hennes kjære på tur. Frøja hadde dekket opp til frokost på brygga, og det ble en herlig start på dagen… Eller avslutning på den, for de som festet rundt den natten. He-he:)

Ellers så ble Andreas dagens helt, da han og muttern freset rundt og lekte oss med ribben utenfor marinaen. Andreas oppdaget plutselig en liten seilbåt som vinket frebrilsk på oss.. Vi kjørte bort til det nederlandske paret, og de forklarte at de ikke hadde motor, og da det var vindstille, så hadde de blitt liggende og duppe rundt i to timer! De grep tak i ribben, og Andreas kjørte de trygt i havn. De takket og bukket, kalte Andreas en helt, og sa “We owe you one!..No three!!”. Moro å kunne være til hjelp 🙂

cockpit1cockpit2cockpit4cockpit51 Comment

  1. Tøfft!! Andreas, du er helten min og:)