Herlig seilas til Las Palmas!

Vi forlot marina Rubicon på Lanzarote søndags morgen med kurs for Las Palmas, og endelig fikk vi god vind i seilene!! Vinden lå på 20-25 knop hele veien, og vårt ydmyke hjem lå nærmest i PLAN over bølgetoppene!! Det til tross for at det var 3-4 meter bølger…! Skipperen trippet storfornøyd rundt og hørte på rockemusikk og trimmet seil. Båten gjorde 9-10 knop mesteparten av tiden, og gikk opp til makshastighet 15 knop i en surf. Dette er rekord så langt, og det var veldig moro!! 🙂

Andreas fulgte engasjert med, mens han hadde Harry Potter på høretelefonene. Han har blitt flink til å hjelpe til med seilene, og med rutinene inn og ut av havn. Karoline sov mesteparten av denne strekningen. Hun er også flink til å hjelpe til.

Litt ut på dagen satt jeg og Trond sammen på styreposisjonen, og jeg kommenterte noe skuffet: ”Hvorfor får vi ikke besøk av delfiner lenger..”, og rakk knapt å avslutte setningen, før jeg gledelig kunne rope: ”Delfiner!!!!”. Det kom en flokk på ca 15-20 dyr, og vi alle skyntet oss ut på fordekket, og nøt verdens beste oppvisning! Vi blir aldri lei delfinene! 🙂

rubicontil-las-palmas8til-las-palmas2til-las-palmas1til-las-palmas4til-las-palmas5til-las-palmas3til-las-palmas6


Comments are closed.