Til Puerto Rico

Det viste seg at min mamma hadde bestilt hotellrom i Puerto Rico, og vi alle ble glad for denne muligheten til å ta en langhelg der istedenfor å ligge i Las Palmas. Vi hadde noe rotete sjø den første timen på vei mot Puerto Rico, og min mamma ble etter hvert sjøsyk. Det varte dessverre hele turen ned til Ruerto Rico, og hun fikk ikke nyte herlig vær og noe som egentlig var en fin seilas. Hun tok det imidlertid med humor og et smil, som hun har gjort med alt annet som er uvant med båtlivet.

I Puerto Rico ble vi tatt i mot av mange nordmenn som hadde et lite ”party” om bord i bauen på Harry Z (bla Aries, Caspara og Fanteliv), i tillegg til dansk-norske Frøja. Veldig hyggelig!

Det sies at det er vanskelig å få plass i havna i Puerto Rico, og de aller fleste får blankt ”nei” på spørsmål om det er plass til de, dersom de ringer på forhånd. Noen båter fortalte at de hadde ligget lenge for anker utenfor og ventet på plass, og fått mange merkelige beskjeder når de daglig tok dingyen inn og spurte om plass. Vi hadde imidlertid plukket opp tipset om å gå rett inn uten å kalle opp havnevakten, og vi fikk plass med en gang.

Ellers så har vi begynt å tenke på Atlanterhavskryssingen, og kan kjenne en spenning bygge seg opp i forhold til det. Kjersti og Thomas på Frøja hadde imidlertid en strålende løsning på hvis det skulle bli for tett å leve sammen i ca tre uker.. De fant ut at ved vaktbytte kunne den ene klatre opp luka foran på båten, mens den andre gikk ned trappa bak, og slik kunne de bytte uten å se hverandre helt til de plutselig en dag møtte på hverandre… ”Jøss, er du her!!! Nei, så hyggelig!!” Ha-ha! 🙂

til-puerto-rico3til-puerto-rico4til-puerto-rico5til-puerto-rico11 Comment

  1. moro at mamma er med dere assa:) Tøff som er ute på havet med vannskrekk!! Sikkert deilig med alt hun hadde med seg. Koooooooos dere videre:))