ARC 2010 Kappseilas Kart & Leder Oppdatering

Her kan dere alle folge utviklingen i ARC2010 “kappseilasen”

ARC er jo som kjent en “uhoytidelig” konkuranse om a komme forst fram til St Lucia. Noen bater (les skippere) tar dette mere alvorlig en andre, og de som har lest Mariann sine innlegg har fatt med seg min alvorsgrad 🙂 (only fun & games).

I ar er alle batene blitt utstyrt med Yellowbrick transpondere som sender var posisjon (GPS) via kommunikasjons satelitter 1 gang hver 6 time. Dette betyr at dere kan folge med i utviklingen VOR style (Volvo Ocean Race) :-).  Her vil dere ogsa se hvilke strategiske valg (ruter) de forskjellige batene gjor og hvilken effekt dette far over tid. Det er i tillegg et Leader Board som viser samtlige baters lederposisjon, inkludert handikap utdelt, men ikke iberegnet motorkjoring (totalen beregnes den 18. desember).

Det er ogsa mulighet for hver bat a starte sin egen “fan klubb”. Denne herer Fan zone hvor dere som meldere dere inn kan vinne mange attraktive premier i lopet av ARC’en. Les mere pa http://www.arcfanzone.com/?inicial=O Velg Occasione, og registrer dere der.

ARC 2010 Race Map:

http://live.adventuretracking.com/arc2010

ARC 2010 Leader Board:

http://live.adventuretracking.com/Leaderboard/arc2010

PS! Her ma dere velge “Multihulls” pa toppen av siden for a se klassen vi konkurerer i (Katamaran = flerskrog).

Vi kommer ogsa til a sende korte oppdateringer underveis slik at alle far litt innsikt i hvordan livet arter seg pa turen over Atlanteren.

Ellers kan jeg ogsa anbefale vare lesere a ta en kikk pa hjemmesiden til ARC 2010 http://www.worldcruising.com/arc/

De fleste batene sender ogsa inn sine daglige logger til : http://www.worldcruising.com/arc/dailylogs.aspx3 Comments

  1. JAAAAAAAAAAAAA vi skal følle med:)) Blir spennende. Kommer til å tenke på dere masse masse…. Gleder oss til tlf når dere er fremme:) Kos dere på turen over. Er så glad i dere atte!!!!

  2. Vi følger dere!! God tur over kjære Trond,Mariann,Andreas og Karoline!! Måtte Neptun og alle hans venner og delfiner følge dere trygt over!! :))

  3. Jeg er nå ARC fan av Occasione, så jeg er bekymret da jeg ser på resultat listen for “Multihull” klassen og retningen er “due south”!! Tenker du å besøke et par av båtene våres i Vest Afrika eller er det et lite navigasjons-trikk fra en tidligere ringrev i Seismikk navigasjon? Regner med det siste. God Tur og lykke til.