Den siste dagen på havet

Den siste dagen på havet ble helt fantastsisk!!!! Vi fikk en nydelig solnedgang, og koste oss sammen i cockpit over en bedre middag for aller siste gang. Skipperen satte seg på styreposisjonen etter middagen med et glass rødvin i handa og musikk på øret, og skipperfrua kunne se et tilfreds varmt smil om munnen der han tenkte gjennom de siste ukers overfart. Jeg tok med meg barna ut på fordekket for å se en siste solnedgang sammen. Plutselig sier Karoline: “Eh.. mamma, er det der en lav sky sola går bak, eller er det land!?” Og dermed vant en stolt Karoline 10 dollar, fordi hun var den første som så St Lucia i det sola gikk ned og kontrastene i horisonten kom fram. Vi nøt en siste solnedgang full av følelser og gode minner fra overfarten. Til tross for uvanlig og til tider frustrerende vindforhold har vi virkelig nytt denne turen!!

Natten kom, og stjernehimmelen var ubeskrivelig vakker! Barna så det ene stjerneskuddet etter det andre (helt merkelig!), og til slutt gikk de tom for ting å ønske seg!

Vi så St Lucia nærme seg mer og mer, og til slutt var det på tide med innseilingen.. (se neste innlegg).

atlanteren7matlanteren7natlanteren7hatlanteren7iatlanteren7latlanteren7katlanteren7jatlanteren7o


Comments are closed.