Fest og strandtur

Vi tok ribben ut til en strand på naturreservatet Pigeon Island sammen med Honningpupp. Vi hadde egentlig tenkt oss på en lengre dagstur nedover kysten med en lokal båteier (innom vulkanen, et fossefall, en lokal landsby, samt snorkling), men han var innstilt på karibisk tid, og dukket sent opp.. Når han først kom regnet det i bøtter og spann, og jeg og Hege fikk sjarmert oss til å utsette turen. Litt senere på dagen tok vi ribben til stranda, og opplevde regnskyll nå og da hele dagen. Det er helt annerledes når det regner her i Karibien, for det BØTTER ned i 30 min-en time, og så er det fint igjen, og det er ikke kaldt i lufta, og regnvannet har en grei temperatur.

Strandturen var herlig, og Honningpupp vartet opp med kald øl og hvitvin! Like etter at vi hadde lagt oss til rette kom det et mørkhudet par, og mannen brøt straks begeistret ut: “Åh, isnt it the Swiss Family Robinson on our beach!!”. Han hadde sett mine to fletter og skulle spøke med oss (slash: gjøre narr av oss?!).. Det viste seg at han var en eksentrisk alt-annet-enn-sjenert ballettdanser med homofil “touch”, og ble et underholdene element!

Vi har også vært på karnevalet, som ble avholdt på en strand i nasjonalparken Pigeon Island. Der fikk vi med oss mer karibisk rumpe-kroppsristende hopp og sprettdans, og denne gangen med flammer!! Etter å ha stått lenge i matkø (se beskrivelse av matutdelingssituasjonen i Karibien i et annet innlegg..), så dro vi, Godot og Serenity på en lokal restaurant og spiste pizza. Kvelden ble avsluttet med en drink på H2O i marinaen, og Pål og Knut fra Godot så ut til å synes at at det var den største selvfølgelighet at de var utkledt med gammeldags stripete badedrakt og Bob Marley-look.. 🙂

st-lucia-30st-lucia-32st-lucia-34st-lucia-31st-lucia-35st-lucia-36st-lucia-60_0st-lucia-59st-lucia-21st-lucia-20st-lucia-25st-lucia-26st-lucia-22st-lucia-23st-lucia-27st-lucia-28


Comments are closed.