Piratbukta på St Vincent

Juuuhuu! Etter å ha sett filmen ”Pirats of the Caribbean” om bord utallige ganger fra vi forlot Norge, så var vi endelig kommet til ”Port Royal”…!! …også kalt ”Pirate Bay” på øya St Vincent, hvor filmene ble spilt inn.

Vi gikk i land på brygga hvor Captain Jack Sparrow gikk i land med sitt synkende skip, og fortsatte inn i Port Royal bryggeområde/sentrum. Det var overraskende hvor lite kulissene har blitt tatt vare på, og de norske båtene var nesten alene om å gå fritt rundt og utforske bukta.  Det var ingen som tok inngangspenger, eller hadde gjort noe ut av ”severdigheten”, kun de vanlige båtguttene som hjelper deg med tamper og selger smykker, frukt og brød fra de små båtene sine. Vi ankret rett utenfor kulissene, nok en gang med tampen i et palmetre.

Stranden var nesten kullsvart, da den består av finmalt vulkansand.. Veldig spesielt! Vi avsluttet besøket med en drikke på Piratbaren i Port Royal, hvor vi hadde likkistene som kaffebord.. På kvelden så vi Pirats of the Caribbean EN GANG TIL, og denne gangen ble det ivrig sett ut av cockpiten på kulissene etter hvert som vi kunne se de ulike scenene. Morsom opplevelse!

st-vincent3st-vincent4st-vincent7st-vincent5st-vincent10st-vincent11st-vincent13st-vincent15st-vincent20st-vincent17st-vincent19st-vincent18st-vincent21st-vincent22st-vincent23st-vincent24st-vincent25st-vincent26st-vincent28st-vincent30st-vincent29st-vincent33st-vincent34st-vincent37st-vincent35st-vincent43st-vincent44st-vincent42st-vincent48st-vincent47st-vincent49st-vincent50st-vincent39st-vincent38st-vincent32st-vincent363 Comments

  1. Går det an å bli stoltere sier nå vi da!!Herlige ungene vårres!!og flinke seilere da gitt.Gratulerer med en strålende fjerdeplass!!Skriver mer på facebook.

  2. Heisann!
    Kjenner jeg er litt misunnelig nå på seilerne! Hi Hi! Her er det – 16 på fjellet, men nydelig vær så skal jo ikke klage. Vi slapper av og koser oss mye innendørs! Håper julaften ble flott og at gavene falt i smak! Savner dere masse, men føler jo at jeg er litt sammen med dere når jeg leser og ser bilder av dere! Fortsatt god jul! Miiiiiiiiiiisssssss yoooooouuuuuu!!!!
    Klemmer fra meg! 🙂

  3. Tuuuuusen takk for alle gaver! Vi fikk en herlig stund på nettet foran på båten når vi pakkert opp gavene:) Vi savner dere også, selv om vi har det helt vidundelig. Kos deg videre i jula, og hils alle! Klem