En anderledes lillejulaften..

Vi motorseilte til øya Bequia i St Vincent og Grenadinene med samme vær som tidligere dager, men når vi kom fram klarnet det opp! Vi alle hoppet ut i det grønne vannet, og der kom Caspara svømmende. Hyggelig å se de igjen! Vi ankret nær stranden, og barna svømte inn og fikk stukket tærne i den pudderhvite sanden..

Etter bading ble det dinghyrace for gutta. Andreas fortalte ivrig at han og Olai holdt på å vinne over Martin, Bendik og Nils Ole, da de gikk tom for bensin.. En ting som er likt som hjemme er at Andreas sier: ”Jeg stikker til en kompis jeg!”.. det er bare det at han istedenfor å sykle eller gå, så hopper han ut i vannet og svømmer til en kompis eller tar ribben! Det å være så mange på tur blir nesten som et lite samfunn, bare at vi er i vidundelig vakre omgivelser, og har all verdens av tid!

Vi tok en tur inn til ”sentrum” av Admirality Bay, og her på Bequia er det veldig sjarmerende! Jeg lar bildene tale for seg selv. 🙂

På ettermiddagen ble det en ikke helt tradisjonell lillejulaftenmiddag… Hummer! Levert levende til båten! Det ble et herlig måltid. Vi spiste til musevisa på VHFen, og lyttet til andre hyggelige julehilsener.

bequia4bequia6bequia5bequia2bequia20bequia21bequia23bequia24bequia26bequia25bequia27bequia28bequia7bequia8bequia9bequia10bequia11


Comments are closed.