Make a Difference

Under barnelekene og julefesten ble det arrangert en auksjon til inntekt for barnehjemsbarn på Bequia. Det er en sterk tradisjon at skandinaviske seilere samles på Bequia i jula, og arrangementet hadde alltid en dypere mening i forhold til å bidra til å hjelpe de svakerestilte på Bequia. Selv om kvinnen som var drivkraften bak dette er død nå, så ville vi norske seilerne at tradisjonen skulle videreføres, og båten MAD (Make a Difference) har gjort en kjempejobb i å skape dialog med barnehjemmet og iverksette prosjektet. Barnehjemmet vil nå kunne kjøpe inn mye mer utstyr (lang liste), og de som var handicapet vil nå være nærmere å få rullestoler og utstyr som de vil trenge når de vokser opp.

Vi ble med MAD og andre norske båter til den gamle skolebygningen hvor barnehjemsbarna og andre lokale barn møtte oss. Vi hadde med oss noen små leker og godteri, som ble delt ut. Det ble et fint møte med lokale barn, som lever i en helt annen verden enn oss. Det satte virkelig perspektiv på dette året på tur, og det gjorde inntrykk på Andreas og Karoline. Vi lever i en privilligert del av verden, og det er ikke alle som har det som oss.. Noe sier meg at det første blogginnlegget på leeenge kommer nå snart på Karolines blogg…

bequia55bequia56bequia57bequia61bequia63bequia59bequia60bequia62bequia58bequia65bequia64bequia67


Comments are closed.