Sosiale dager i Rodney Bay

Det har blitt mange sosiale dager her i Rodney Bay marina på St Lucia, da flere av båtene med barn møttes igjen etter et par uker med seiling på ulike steder. Fryd tok oss endelig igjen, til STOR glede for store og små!! Det samme gjorde Fanteliv og Avventura, og Godot lå også i samme marina. Herlig! Den yngre garde har tilbrakt mye tid i bassenget, og vi har hatt Bendik og Pia på overnatting hos oss.

En formiddag dro vi alle på stranden i Rodney Bay, og barna fikk badet i både sjøen og bassenget på resorten hvor vi spiste lunsj. En annen formiddag ble det shopping, til stor glede for damene (og skipperen, som faktisk overgikk damene i å shoppe mest!!). Shoppingrunden og strandoppholdet ble kun avbrutt av sporadiske cafebesøk.. Vi har altså hatt voldsomt krevende dager med hardt arbeid på formiddagene, og det er jammen slitsomt å være langturseiler.. Ha-ha! 🙂

Flere av kveldene har vi spist middag ute sammen med de andre båtene, og en kveld var vi, Godot og Fryd på en pizzarestaurant, som baker pizza i gamle vedovner laget av stein. To andre kvelder ble det fantastisk god meksikansk mat på Tequila Joe.

De siste dagene har Godot blitt tatt opp på land for understell, og Anne Mette og Pål har bodd om bord hos oss i tre netter. Bendik overnatter også hos oss, da Fryd også er på land. I går kveld hadde vi en herlig grillaften om bord i Occasione! Vi nyter med andre ord sosiale dager i Rodney Bay marina, både store og små! 🙂

st-lucia48st-lucia49st-lucia50st-lucia51st-lucia56st-lucia52st-lucia57st-lucia58st-lucia59st-lucia61st-lucia62st-lucia60st-lucia44st-lucia64st-lucia65st-lucia66st-lucia67st-lucia78st-lucia79st-lucia81st-lucia82st-lucia83st-lucia73st-lucia47


Comments are closed.