The Caves, Norman Island

Vi motorseilte i rolig sjø og lite vind til Norman Island, en øy i øygruppen British Virgin Islands. Her la vi oss på bøye utenfor hulene kalt ”The Caves”. Hulene er ikke spesielt dype, og det er kun den ene av de hvor man kan svømme et stykke inn i hulen. Vi snorklet utenfor alle tre hulene, og inn i den ene. Det er flotte rev hele veien langs hulene, og noen av revene litt bortenfor hulene stikker opp mot overflaten, og man kommer tett inn på livet under vann. Vi så flotte fargerike fisker, sjøpiggsvin, og noen andre skapninger jeg ikke vet hva heter.

Skipperfrua var på vei godt inn i den største hulen, dypt konsentrert med hodet under vann for å få med meg hva som måtte bo under overflaten i en hule, da noe enormt hvalrossaktig kom i et kolossalt plask ned ved siden av meg… Det var selvfølgelig skipperen som hadde funnet ut at en av berghyllene var ypperlig for et svalestup. Etter det var det kun skipperen å se på i hulen under og over vann, da fargerik akvariefisk og annet undervannskryp ikke er så glad i hvalrosser.. Men heldigvis synes skipperfrua at skipperen er den skjønneste hvalrossen i verden, så da får det duge å se på hårete legger under vann og et herlig friskt smil over vann.

the-cavesthe-caves-1the-caves-2the-caves-3the-caves-5the-caves-4the-caves-6the-caves-7


Comments are closed.