Marina Cay, Tortola Island

Marina Cay, en mindre øy som tilhører Tortola i BVI, var også et lekkert lite sted.  Det går et stort rev ut langs hele den ene siden av ankringsplassen, og store deler av vannet får en lysegrønn farge. Vi kom til denne øya for å feire Helen på båten Ellens bursdag. Gøran og Helen fra Ellen var mannskap på Godot (sammen med gjengen på Serenity) under Swan Cup. Det ble en hyggelig feiring med god mat på restauranten på Marina Cay med sjøutsikt over revet.

Neste morgen snorklet jeg, Andreas og Eli Kristin på revet ved siden av båten. Under båten lå det en stor barrakuda (litt over 1m lang!), og den var ikke lettskremt. Den var under båten i et kvarter, og kom nærmere når vi plasket litt i vannet.  På revet så vi mange fargerike fisker, og noen avlange fisker som liknet på små ormer, i tillegg til korallrevet med bla lilla store planter.

marina-cay-14marina-cay-1marina-caymarina-cay-2marina-cay-3marina-cay-5marina-cay-7marina-cay-9marina-cay-10marina-cay-11marina-cay-13marina-cay-12


Comments are closed.