The Bath, BVI

For å gi Sindre og Eli Kristin en siste opplevelse, så tok vi en dagstur til The Bath sammen med Gøran og Helen (Ellen) og båtene Leahnis og Fryd. Denne gangen kom vi med taxi, og var på en annen del av standlinjen. Gutta (Sindre og Andreas) klatret engasjert på de enorme steinene, og i de mangtallige ”hulene”. Vi andre fulgte etter, og fikk med oss to strender, og stein/huleområdet i mellom de. Jeg og Trond klarer ikke helt å være tilstede og legge fra oss båtsituasjonen, men våre gjester fikk nyte en siste fin dag i skjønne omgivelser!

Det har vært helt herlig å ha besøk av dere, Sindre og Eli Kristin! Tusen takk for at dere tok turen til oss!

Etter at våre gjester dro, så begynte arbeidet med å rydde oss ut av Occasione og inn i Ellen for alvor. Fryd følte med oss i en vanskelig situasjon og tilbudte generøst å ta barna i noen dager. Barna seilte ned til Norman Island og møtte barna på de andre norske båtene igjen. De snorklet, badet, Karoline var på overnatting hos Pernille på Jazz en av nettene, og store og små grillet på stranden. Tusen takk for at dere tok med barna på en tur, Fryd!

the-bath-2the-bath-3the-bath-4the-bath-5the-bath-1the-bath-7the-bath-8the-bath-10the-bath-11the-bath-12the-bath-13the-bath-15the-bath-16the-bath-18the-bath-21the-bath-17the-bath-23the-baththe-bath-24virgin-gorda_0


Comments are closed.