Nå er turen i gang!!

Vi har krysset Nordsjøen, og er i Skottland.

Etter mye venting har vi endelig kommet i gang med turen vår! Vi har hatt en flott Nordsjøkryssning, og er nå i Skottland. Der vil vi gå gjennom Caledonian kanalen via de fire innsjøene (inkl Loch Ness). Vi gleder oss til å få med oss flere skotske slott, flott natur, hyggelige skotske mennesker, og skotsk kultur, historie og tradisjoner.

Vi er veldig fornøyd med båtvalget, og det var godt å kjenne hvor godt båten takler 1,5m bølger. Trond har seilt båten fra Danmark til Norge i liten storm, så han kunne forsikre skipperfrua om båtens sjødyktighet i røffe forhold. Båten taklet overfarten strålende, ..men det var verre med skipperen, som ble sjøsyk! Han spydde heldigvis fra seg, og har ikke vært sjøsyk siden. 🙂


Comments are closed.