Humpete tur tilbake til Las Palmas

Turen tilbake til Las Palmas begynte med fantastiske nystekte rundstykker, men ble raskt temmelig humpete! Vi fikk mer vind og vær enn meldt, opp mot 32 knop vind og 3-4 m bølger.. Og dette er helt greit, men det er ubehagelig når alt er midt i mot! Vi som er vant til et temmelig stabilt innemiljø måtte springe rundt og holde på ting som bevegde på seg i salongen!

Det var imidlertid stas da en 30 cm flyvefisk bestemte seg for å komme på besøk.. Den flakset om bord i god fart, og kappet likeså godt av tauet til ARC flagget på veien.. Flagget falt sammen på dekk, og barna fikk studere det flyvende vidunderet, før vi valgte å kaste den på sjøen igjen.

Litt ut på natta gikk Andreas og la seg i sin egen lugar… Han har lugar foran i båten, og der går det fryktelig opp og ned når vi har sjøen midt i mot. Sjøvant som han er, så sovnet han fort, halvt svevende mellom hver bølge…!! Jeg oppdaget for sent at han hadde lagt seg der, og noen timer senere våknet han, kastet opp en gang, og sovnet 15 min senere i cockpit. Det var andre gang noen kaster opp på denne turen, og lidelsen varte heldigvis ikke lenge! Andreas sov godt til neste morgen, med kroppen i kontakt med underlaget resten av veien.. 🙂

til-las-palmas1_0


Comments are closed.