Tuesday June 25 , 2024

Archive for February, 2011

Sosiale dager i Rodney Bay

Det har blitt mange sosiale dager her i Rodney Bay marina på St Lucia, da flere av båtene med barn møttes igjen etter et par uker med seiling på ulike steder. Fryd tok oss endelig igjen, til STOR glede for store og små!! Det samme gjorde Fanteliv og Avventura, og Godot lå også i samme marina. Herlig! Den yngre garde har tilbrakt mye tid i bassenget, og vi har hatt Bendik og Pia på overnatting hos oss.

En formiddag dro vi alle på stranden i Rodney Bay, og barna fikk badet i både sjøen og bassenget på resorten hvor vi spiste lunsj. En annen formiddag ble det shopping, til stor glede for damene (og skipperen, som faktisk overgikk damene i å shoppe mest!!). Shoppingrunden og strandoppholdet ble kun avbrutt av sporadiske cafebesøk.. Vi har altså hatt voldsomt krevende dager med hardt arbeid på formiddagene, og det er jammen slitsomt å være langturseiler.. Ha-ha! 🙂

Flere av kveldene har vi spist middag ute sammen med de andre båtene, og en kveld var vi, Godot og Fryd på en pizzarestaurant, som baker pizza i gamle vedovner laget av stein. To andre kvelder ble det fantastisk god meksikansk mat på Tequila Joe.

De siste dagene har Godot blitt tatt opp på land for understell, og Anne Mette og Pål har bodd om bord hos oss i tre netter. Bendik overnatter også hos oss, da Fryd også er på land. I går kveld hadde vi en herlig grillaften om bord i Occasione! Vi nyter med andre ord sosiale dager i Rodney Bay marina, både store og små! 🙂

st-lucia48st-lucia49st-lucia50st-lucia51st-lucia56st-lucia52st-lucia57st-lucia58st-lucia59st-lucia61st-lucia62st-lucia60st-lucia44st-lucia64st-lucia65st-lucia66st-lucia67st-lucia78st-lucia79st-lucia81st-lucia82st-lucia83st-lucia73st-lucia47

 

På luksusferie om bord i Godot!

Pål og Anne Mette har vært veldig generøse og tilbudte oss å bo i Godot (Swan 66s), mens vi hadde båten løftet opp på land. Det å bo i Godot er en opplevelse, og kan sammenliknes med et luksushotell på vann!

Vi har hatt hyggelige stunder i cockpit, herlige middager på restaurant, og en filmkveld på Godots utslagbare storsofa. Gutta (Mats fra Fanteliv, Bendik fra Fryd, Martin fra Avventura og Andreas) fikk et rom med sin film, og jentene (Pia fra Fanteliv og Karoline), fikk et annet rom med sin film ”PS I love you”, som IKKE var aktuelt for gutta…, og vi voksne inntok storstua med en morsom svensk seilerfilm.

Tusen takk, Anne Mette og Pål, for flotte dager hos dere!!

st-lucia42st-lucia41st-lucia40st-lucia43st-lucia69st-lucia38st-lucia39st-lucia45

 

Oppløft av båten

Det å seile på langtur er ikke bare fryd og gammen, men også veldig mye vedlikhold av båten!! Vi tok opp vårt ydmyke hjem i Rodney Bay marina, og det var spennende å se den store heisekrana løfte Occasione opp, og frakte henne inn på land..! Pål og Anne Mette fra Godot var moralsk støtte under oppløftet. I løpet av de neste dagene ble båten vasket og pusset utenpå, og nytt bunnstoff ble påført. I tillegg ble styresystemet fikset, propellen pusset, og nye sinkanoder montert. Verftet her i Karibien er ikke som hjemme, da det går høner, kyllinger, hunder og katter fritt rundt, og de ser ut til å leve i det skjønneste harmoni!

st-lucia34st-lucia35st-lucia36st-lucia37st-lucia29st-lucia33st-lucia70st-lucia46

 

Muslimsk båt..

Jeg og barna gikk på brygga i Rodney Bay marina, da Andreas plutselig kommenterer: ”Se der er en muslimsk båt…” Hm, jeg snudde meg overrasket, da jeg ikke var kjent med religiøse sjøflagg… Men forklaringen viste seg å være enklere, da han pekte på båten og sa: ”…ja, en båt med burka…”  Ha-ha 🙂

st-lucia68

 

Ikke rart vi er takknemlige…

Dette bildet taler for seg selv.. Ikke rart vi er glad for å seile på egen kjøl…!! (Dette er synet av en vanlig leiekatamaran..).

marigot-bay6

 

Who's Online

3 visitors online now
3 guests, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

3 visitors online now
3 guests, 0 members
Max visitors today: 3 at 01:19 am UTC
This month: 18 at 06-13-2024 10:22 am UTC
This year: 127 at 02-02-2024 05:40 am UTC
All time: 243 at 12-29-2022 12:10 am UTC