Mer BVI..

De siste dagene har vi vært litt forskjellige steder her i British Virgin Islands, bla Tortola, Road Harbour og Sopers Hole.

Deretter dro vil til Jost Van Dyke, øya som er oppkalt etter en nederlandsk pirat. Vi seilte sammen med Fryd, og i White Bay fikk vi selskap av Fanteliv og Dina fra Os. Foxy´s Bar i Great Harbour beskrives som legendarisk i cruising guiden, pga den gode stemningen og de livlige festene. Vi var heldige og møtte Foxy himself, og han var som vi hadde lest ”en mann med glimt i øyet”! På kvelden spiste vi på Foxy´s Barberque, før bandet ledet oss inn i festelighetene. Vi ble bla tilskuere til heftig lokal karibisk rumperisting på sitt beste! Nå er det bare å springe hjem og øve..!! 🙂

jost-van-dyke-1jost-van-dyke-2jost-van-dykedsc_5457dsc_5468dsc_5469dsc_5474dsc_5476dsc_5485dsc_5491dsc_5493dsc_5495


Comments are closed.