Tuesday June 25 , 2024

Mannskapet

Vi er en familie på fem, som skal seile tur-retur Karibien i vår katamaran fra juli-10 til juli-11. Her er litt mer om oss:

Trond Crantz, 42 år

trond_small

Båtens skipper og overhode (tror han i hvert fall selv :)) Trond er ingeniør og har jobbet off-shore som Chief Navigator i Schlumberger i mange år, før han gikk over til ulike lederjobber på land i oljefirmaer som driver med seismisk datainnhenting (olje-og-gass-leting). Jobber per i dag i en lederstilling i PGS. Trond har hatt mange interesser fra dypt under vann (dykking), til høyt opp i luften (fallskjermhopping). Han liker fart og spenning, og er en lidenskaplig Ducati-fan (motorsykkel), i tillegg til å ha en fasinasjon for katamaraner. Trond har en herlig humor, og vil nok glede oss alle underveis med sine tørre (i følge han selv saftige) vitser og sprelske påfunn..!

Mariann Ovesen Crantz, 33 år

img_0961

Mor i familien, og andrestyrmann. Jobber som psykolog, leder for et funksjonell familieterapiteam i Sandvika, og vil være godt rustet til å bevare husfreden under lengre overfarter..:) Mariann er glad i å danse salsa, kjøre motorsykkel og lese, i tillegg til at hun har stor entusiasme for reising og opplevelser. Mariann vil være lærer for Andreas og Karoline (med god hjelp fra Trond) i året som kommer. Det som betyr mest for Mariann er å få masse tid sammen med familien, i tillegg til alle opplevelsene.

Andreas Ovesen Aas, 13 år

andreas

Andreas er glad i å kjøre trail-motorsykkel, klatre, PC/internett/spill, og kjøre snøscooter, i tillegg til vannsport. Andreas er modig, veldig omtenksom og snill. Han uttrykte stor glede over å slippe å gå på skolen i ett år, selv om han synes det er trist å forlate gode venner. Andreas vil kunne hjelpe til mye på båten det kommende året.

Karoline Aas Crantz, 11 år

profilbilde_k

Karoline er glad i hester, og liker å tegne og skrive, i tillegg til å være sammen med veninner. Hun liker godt å leke i vannet, og gleder seg til alle opplevelsene og vannaktivtetene! Karoline har bein i nesa, og sier fra om det trengs, samtidig som hun er følsom og omtenksom.

Sindre Sjoll Erichsen, 14 år

033

Sindre er nettopp konfirmert og snart ferdig med 9’ende klasse.  Han går godt sammen med Andreas og Karoline, og er en omtenksom og fin person. Sindre svømmer aktivt, og liker å være sammen med vennene sine som betyr mye for han. Vi vil få mye god hjelp av Sindre i de periodene han seiler med oss.

and-karmariann-and-kar034barnacrew


3 Comments

  1. Hei Trond & Co.
    Kjempe gøy!

  2. Fine familien:)<3

  3. Mannskapet kan jo ikke bli bedre 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.
 

Who's Online

1 visitors online now
1 guests, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

1 visitors online now
1 guests, 0 members
Max visitors today: 3 at 01:19 am UTC
This month: 18 at 06-13-2024 10:22 am UTC
This year: 127 at 02-02-2024 05:40 am UTC
All time: 243 at 12-29-2022 12:10 am UTC