White Bay, Jost Van Dyke

Vår siste stopp på øya Jost Van Dyke på BVI var bukta White Bay, der vi spiste lunsj på Soggy Dollar Bar. Denne baren er bla berømt for å ha funnet opp drinken ”Painkiller”, og for at man kan betale med våte penger etter å ha svømt inn med sedler i lomma (derav navnet ”Soggy Dollar”). Bak disken er det en ”klessnor”, hvor de våte sedlene henges opp med klesklyper. Soggy Dollar Bar var full av amerikanere, men vi tok en bøye i andre enden av bukta, hvor det var fredelig. Vi så en stor rokke som svømte langs strandkanten, og barna fikk badet masse.

Selv om det er flotte steder vi besøker klarer vi ikke helt å nyte det, pga alle problemene med Occasione. Vi tenker en god del på hjemturen, og savner dere hjemme!

white-bay-15white-bay-12white-bay-13white-bay-14white-baywhite-bay-3white-bay-2white-bay-9white-bay-6white-bay-7white-bay-10white-bay-11white-bay-17white-bay-18white-bay-19white-bay-20white-bay-25white-bay-23white-bay-24white-bay-22


Comments are closed.