Riggsjekk, sikkerhetssjekk og åpningsfest!

Barna har blitt hentet av faren sin og bestefar, og nyter sydenferie i en uke på Playa Ingles (sørsiden av øya). Det er ikke alle barn som får en uke ferie fra ferien sin! De har bla vært i badeland, på stranda og spilt minigolf, og koser seg masse!

Skipperen og skipperfrua har nytt barnefri, og hatt et par romantiske kvelder, gjort mye praktisk og festet litt. Det er blitt mer folk i havna, og forberedelsene og festelighetene er i gang!

Vi har bla hatt full riggsjekk (kontroll av mast, seil, sjakler, vant, skjøter osv.), og båten bestod med glans, så vi kan være trygge på at alt er som det skal før den store kryssingen. I tillegg har vi hatt sikkerhetssjekk, som vil si at en person fra ARC sjekker at vi har alt vi skal ha av sikkerhetsutstyr, slik at vi kan håndtere eventuelle nødsituasjoner. Det gikk også helt fint, og vi begynner å føle oss mer og mer klar for den store utfordringen. (Bildet av mannen i gul T-skjorte er fra sikkerhetssjekken).

Tirsdag kveld var vi på åpningsfesten, som ble holdt på brygga i havna hvor vi ligger. Kvelden begynte med vorspiel i vår båt, sammen med båtene Fryd og Sara, før flere andre norske båter besøkte oss (Fanteliv, Rikaros, Aries og Dina fra Os).  Festen på brygga var med levende musikk og gratis tapas og drikke hele kvelden, så det var ikke vanskelig å ha det gøy!! Skipperfrua fikk luftet rockefoten, og var storfornøyd! 🙂

norskebryggasikkerhetssjekk1sikkerhetssjekk2happyhour3happyhour1happyhour2velkomstfest1velkomstfest7velkomstfest6velkomstfest9


Comments are closed.