Farvel med Rodney Bay og ARCen

Søndag kveld da jeg hadde gått og lagt meg ringte Anne Mette på Godot og sa de var noen folk som satt hos de, og lurte på om vi ville komme over. Først svarte jeg: ”Jeg har egentlig gått og lagt meg..”, før jeg tenkte: ”Søndag kveld.. er det noen som helst grunn til at jeg ikke kan stå opp og gå i festlig lag?!!? ..NEI!!!!” Og heisann, der spratt jeg opp, og byksa glad og fornøyd til Godot..!!! Jammen har vi det godt på langtur!!

Etter en uke i havn var vi overmodne for å bevege oss videre!! Vi hadde en fin siste kveld med Fryd, før turen bar mot de berømte to fjelltoppene på sørsiden av St Lucia, the Pitons. Været er helt annerledes enn det bruker å være i Karibien på denne tiden, det regner nesten hver dag (!), men det er varmt allikevel, og det er fint mellom regnskyllene.

Regn eller ikke, det er en helt fantastisk følelse hver gang vi har vært lenge i havn, og vi får luft under vingene igjen (eller vann under kjølen heter det vel..)! Jeg kunne kjenne en spent glede over det neste vi kommer til å oppleve, og på ”Radio Norge” (VHF kanal 69), skjønte jeg straks at vi kom til å ryke på nok en herlig sosial kveld, men denne gang i en idyllisk bukt, hvor vi svømmer mellom båtene…!

st-lucia-66st-lucia-74st-lucia-73st-lucia-72st-lucia-65st-lucia-68st-lucia-70st-lucia-71st-lucia-76st-lucia-77st-lucia-78st-lucia-79


Comments are closed.