Julaften.. Ikke helt som hjemme!!

Dette ble sannelig alt annet enn en vanlig julaften… Vi stod opp og spiste julefrokost, før det ble åpning av gaver på nettet forran på dekk. Helt rart å pakke opp gaver i bikini, med grønt vann under seg, og utsikt over strand og palmer.. Etter gavene  kom Sjarmengutta i sin dinghy (småbåt), ikledd nisseluer, og sang en julesang for oss. Herlig!

Morgenen fortsatte med at hele familien hoppet i vannet og svømte bort til Fryd på sjampagnefrokost…! Hva er bedre enn en julemorgen i bikini med sjampagne i hånda, sammen med gode venner…  Vi sender noen tanker til de vi er glad i hjemme og kan savne de litt i jula, men vi har det ikke akkurat vondt… #Smiler#

Kl 14.30 begynte barneaktivitetene på stranden, og Sjarmengutta hadde forberedt et fantastisk bra opplegg!! Barna storkoste seg!! De voksne fikk servert julegløgg, og skravlet med tærne i sanden og en og annen bølge rundt leggene. Andreas ble igjen etter aktivitetene og hjalp til å pynte tidenes utradisjonelle ”julegran”, som skulle tennes senere på kvelden.

På kvelden ble det arrangert en flott julefest for ca 200 glade skandinaviske seilere (hovedsakelig norske..)! Kl 19.00 ble det tenning av ”julegran”… Eller skal jeg si det villeste juletreet ever! Det var litt av hvert som var hengt opp til pynt i treet, bla fargerikt wakeboard og kulefender istedenfor kulepynt..! Festen ble holdt på stranda, og det ble straks god stemning. Det ble servert grillet kylling og drikke, og vi flira oss gjennom julekvelden. Det ble kanskje litt for god stemning.. Vi fikk rocka og dansa, og skipperen gikk i vannet med iPhone og det hele når han skulle redde ribben fra å drifte unna på vei hjem.. Og det var selvfølgelig kun en offring av seg selv for å redde ribben.. Ikke en noe alkoholpåvirket uelegant snubling mellom to dinghyer..

Det ble en heeelt fantastisk julaften for store og små… En julaften vi vil snakke om og huske for resten av livet!!! Tusen takk til alle dere som gikk sammen for å organisere denne festen!!

Les artikkel om julefeiringen, med flere bilder av barna:

“Beste jul ever!”, av Stefania R Nilsen, publisert i Seilmagasinets nettutgave.

bequia32bequia31bequia33bequia35bequia36bequia38bequia37bequia48bequia39bequia40bequia43bequia47bequia49bequia50bequia54bequia41bequia52bequia53bequia45bequia51


Comments are closed.