Tobago Cays

Tobago Cays sies å være det vakreste stedet i Karibien. Området består av et stort hesteskoformet rev som beskytter ankrede båter fra Atlanterhavsbølgene. Vi ligger for anker inne i Horseshoe Reef, og her er det flere små idylliske paradisøyer (Jamesby, Petit Bateau, Petit Rameau, Baradal). Vannet er krystallklart og knallgrønt.

Andreas hoppet ut i vannet med en gang vi kom fram, og så straks en stor grå rokke med hvite prikker rett under han!! Et øyeblikk senere så han en litt mindre rokke og en hvit stor (1m) fisk..!! Han var i ekstase, og vi skjønte at dette er en av de flotteste stedene å snorkle og dykke.

Vi har noe uvanlige friminutt i skoledagen her på Tobago Cays. Skipperfrua roper plutselig: ”Skilpadde!!”, så stormer barna ut og henger over ripa. Store skilpadder (ca 60-70 cm i diameter) svømmer forbi båten vår rett som det er. De strekker hodet opp i luften, vifter med ”labbene”, før de dykker ned og spiser gress fra bunnen igjen.

tobago-cays4tobago-cays6tobago-cays7tobago-cays5tobago-cays9tobago-cays10tobago-cays12tobago-cays14tobago-cays15tobago-cays16tobago-cays17tobago-cays18tobago-cays13tobago-cays20tobago-cays19tobago-cays2


Comments are closed.