Dykking og grilling på stranda

Honningpupp og Frøja komtil Tobago Cays dagen etter oss, og da ble det arrangert en dykketur for proffer. Trond skulle være med, men fikk vondt i ryggen, så Trond, jeg og Kjersti passet Storm (6år, Honningpupp), mens Hege, Thomas og Thomas dykket. Veldig koselig formiddag med gode samtaler, og flott å høre om alt det de som dykket hadde sett! De så bla fire haier..!! (”Nureshark”, så de var ikke farlige..), murene, barrakuda, flotte rev og fargerike fisker i alle slags fasonger. Dette er paradis for de som liker livet under vann!!

Andreas kjørte Kjersti med ribben ut til båten Frøja for å sette av noen vanntanker med watermakervann fra Occasione. På vei tilbake kom det en squall, og de ble søkkvåte på et øyeblikk, til stor underholdning for tilskuerne..

Ellers har Thomas på Frøja skjønt at ”bollekurset” hjalp, men at skipperfrua allikevel ikke elsker på bake… (Understatement..!!), så hver morgen får vi nystekte rundstykker levert til båten av Thomas!! Helt fantastisk! Her om dagen fikk vi fire nystekte kanelboller også, og skipperfrua tenkte seg ikke om og spiste raskt to.. til Andreas sin store skuffelse, da han fikk INGEN.. Thomas mener det må være dårlig stelt med matteundervisningen om bord når skipperfrua ikke kan telle 1-2-3-4 kanelboller, og vi er 1-2-3-FIRE, ja, om bord….!! Dårlig samvittighet.. Uff! Ha-ha!

På kvelden grillet vi, Honningpupp og Frøja på stranden. Det ble fersk fisk med Honningpupps spesiallagde ”vaniljesaus” til forrett, og biff og svin til hovedrett, med rosmarin og løkmarinerte poteter fra Frøja.. Herlig!

tobago-cays75tobago-cays74tobago-cays76tobago-cays77tobago-cays82tobago-cays83tobago-cays84union-island86tobago-cays81tobago-cays80tobago-cays79tobago-cays65tobago-cays66tobago-cays67tobago-cays68tobago-cays71tobago-cays73tobago-cays72


Comments are closed.