Bursdag på Union Island

Vi tok et avbrekk i oppholdet på Tobago Cays, og la oss en dag i havn på Union Island for å feire Bendik på Fryd sin 14 års dag. Barna storkoste seg med selskap og pizza og film, mens vi voksne på Fryd, Caspara og Sprelsk skravlet i cockpit.

Lokalbefolkningen på Union Island er mer pågående enn vi opplevde i Grenada og Grenadinene, og man blir møtt av båtgutter som absolutt vil tilby bøye, deretter mange andre som gjerne vil selge noe, eller ta deg med på sightsing. På markedet krangler konene om hvem som skal tilby deg frukt og grønt, og mannen som selger smykker tilbyr smykker, i tillegg til seg selv…! Det første en av de lokale sa til meg når tampen var festet i kai var: ”And give me one cold beer, please!”… ??! Vi synes de lokale stort sett er hyggelige, men det kan bli litt slitsomt når de blir for pågående.

Uion Island har en sjarmerende bar som ligger ut i havet, omgitt av et beskyttende rev. Skipperen ble med
Wenche og Ulf på Fryd ut til baren kalt “Happy Island” på kvelden. De hadde en fin kveld sammen med en lokal kar og eieren av stedet.

tobago-cays85union-island1union-island3union-island4union-island5union-island6union-island7union-island8union-island9union-island10union-island11union-island12union-island13union-island14union-island15


Comments are closed.