Bluesfestival på Basil Bar

Etter et opphold på Tobago Cays gikk turen videre til Mustique, øya kjent for sine celebre gjester (engelske kongelige og popstjerner). Vi var sultne da vi ankom øya, og tok turen inn på den berømte Basil Bar. Det viste seg at det var bluesfestival på øya (flaks!), og vi fikk overraskende med oss en flott blueskonsert ledet av Dana Gillespie, et britisk bluesikon og datter av den berømte jazzmusikeren Dizzie Gillespie. Hvert år inviteres kjente bluesmusikere til Basil Bar, og de alle spiller gratis til inntekt for de svakerestilte i St Vincent og Grenadinene. Basil, eieren av stedet, var der begge kveldene. Vi ble i tillegg fortalt at Mick Jagger hang i baren dagen før, og at vi nok ville få opplevelsesrike dager dersom vi kom innom Basil Bar noen av de ni kommende dagene med bluesfestival. Vi nøt en aften med levende bluesmusikk foran oss og solnedgangen like bak oss. To dager senere var vi på nytt innom Basil Bar og kunne nyte levende blues fra ulike artister, og rocka litt til tonene.

Barna var imidlertid mest overlykkelige over bra internett, og det har blitt Skypet og msn-chattet over en lav sko under oppholdet på Mustique!

mustique1mustique19mustique20mustique12mustique10mustique9mustique8mustique11mustique17mustique23mustique21mustique7mustique14mustique5mustique2mustique4


Comments are closed.