”Golfbil” rundt Mustique

Vi bestemte oss for å leie bil og se øya Mustique.. Bil og bil.. her på øya kjører alle rundt i små biler som kalles ”mule”.. Og akkurat som et esel så går de saaaaakte og gir eselliknende lyder i fra seg når man girer! I følge Andreas så gikk vi  fra ”mini-kjærringbil” på Madeira til en ”golfbil med gressklippermotor” på Mustique..  Det er uvisst om det er et steg opp eller ned i standard, men det telte i hvert fall positivt at bilen var uten dører..

Det er tydelig at Mustique er øya for de rike og berømte for selv palmene var dressert inn i en påfuglformet vekst, og husene var store som palasser!! I det første krysset vi kom til var det sju securitasvakter, så ingen grunn til å bli mørkeredd.. Litt morsomt var det at man kunne finne små fuglekasser på trærne, og hvis man lukket opp den lille døra var det en ”roomservicetelefon” i kassa..!!

Vi spiste lunsj på den kjente Cottonmill House Beach Cafe, et dyrt men superidyllisk sted! For første gang på lenge fikk vi rask betjening av en BLID serveringsdame..! Supre greier etter lav arbeidsmoral og stønning fra kelnere med ”live slow” i panna. Like ved cafeen var det en gammel mølle som har stått der fra tiden hvor det ble dyrket bomull på øya.

Vi så flere skilpadder på turen (hele åtte stykk!), og de stopper opp og lar deg komme helt bort og ta på de. Den ene hadde falt opp ned og kom seg ikke rundt igjen, og barna hjalp den rundt og ut av veien.

Vi kjørte øya rundt og Macaroni Bay og Pasture Bay har begge fantastisk utsikt over stranden ut mot Atlanterhavet!

mustique24mustique25mustique32mustique29mustique61mustique57mustique56mustique58mustique53mustique36mustique35mustique34mustique37mustique38mustique39mustique41mustique27mustique43mustique31mustique47mustique60mustique63mustique54mustique45


Comments are closed.