Herlig bursdagsfeiring!

På Kjersti (båten Frøja) sin bursdag ble vi invitert til en resort på Bequia kalt Sugar Apple Inn. For første gang på lenge satt vi i et ordentlig kjøkken, og kunne prøveligge en ordentlig seng som står i ro!! Ikke nok med det, men barna fikk også se Discovery Channel på kabel TV igjen!! (Kjersti og Thomas hadde rommet/leiligheten over natten). Vi fikk servert en veldig flott lunsj (laget av Thomas) på uteområdet, med utsikt over bukta Friendship Bay. Etter lunsj ble det skravling og bading i bassenget, og vi hadde området helt for oss selv. Bursdagsfeiringen ble avsluttet med middag og drinker på strandbaren på Princess Margaret Beach, og da var gjengen på Leahnis også med. Tusen takk for en flott dag, Kjersti og Thomas!!

Ellers har livet i Bequia vært rolig, og vi har fått gjort en del praktiske ting. Den ene dagen vasket vi rundt båten, inkl inni skapene… Vi hang ut alle klær på snorer i cockpit, og da kom noen i en jolle innom og lurte på om vi hadde klesutsalg..!! Neida.. det er ikke SÅ dårlig stelt med reisebudsjettet.. ennå..!!

Livet på langtur er veldig sosialt, og en av kveldene var vi, Frøja og Ann Kristin og Christian på båten Ella på en lokal pub og så finalen i Superbowl. Det ble ikke bestilt en liten drink til damene, men snarere TO LITER med “Painkiller”-drink (på deling).. Passende til alle knall og fall på TV skjermen..!

En annen kveld kokte vi ”ho Randis kjøttsuppe” (Tronds mor), og inviterte Kjersti og Thomas på Frøja på suppe-og-Matrix-kveld.. Eller det var vel egentlig sånn at Frøja svingte innom en dag med jolla og sa det gikk rykter om at det var Matrix-kveld om bord på Occasione i nærmeste framtid… og vi kunne umiddelbart bekrefte at det var det! 🙂

bequia12_0bequia15_0bequia9_0bequia10_0bequia8_0bequia7_0bequia5_0bequia1_0


Comments are closed.