På luksusferie om bord i Godot!

Pål og Anne Mette har vært veldig generøse og tilbudte oss å bo i Godot (Swan 66s), mens vi hadde båten løftet opp på land. Det å bo i Godot er en opplevelse, og kan sammenliknes med et luksushotell på vann!

Vi har hatt hyggelige stunder i cockpit, herlige middager på restaurant, og en filmkveld på Godots utslagbare storsofa. Gutta (Mats fra Fanteliv, Bendik fra Fryd, Martin fra Avventura og Andreas) fikk et rom med sin film, og jentene (Pia fra Fanteliv og Karoline), fikk et annet rom med sin film ”PS I love you”, som IKKE var aktuelt for gutta…, og vi voksne inntok storstua med en morsom svensk seilerfilm.

Tusen takk, Anne Mette og Pål, for flotte dager hos dere!!

st-lucia42st-lucia41st-lucia40st-lucia43st-lucia69st-lucia38st-lucia39st-lucia45


Comments are closed.